maanantai 15. heinäkuuta 2024

 Vuoden odotetuin viikonloppu, Glennipäivät, vietettiin viime viikonloppuna Valkeakoskella Ilolan maatilalla. Paikka oli tosi kiva ja seura mitä parhainta. Osallistuin itse tänä vuonna vain lauantain erikoisnäyttelyyn ja siihen oli kuin tilattuna aurinkoinen ja helteinen kesäpäivä. Kiitokset näyttelyn järjestäjille, että saimme pitää näyttelyn ratsastusmaneesissa, suojassa auringon paahteelta. Kuumaa oli silti.

Suuret kiitokset kaikille kasvattieni ja sijoituskoirieni omistajille näyttelypäivästä 💗 Ilman teitä ei Susamuruja olisi ollut näin mukavasti mukana näyttelyssä kuin nyt. Saimme kasaan jopa kasvattajaryhmän monen vuoden tauon jälkeen. 

Tuomarina meillä oli Pekka Teini. Hänelle isot kiitokset tarkasta arvostelusta ja siitä, että hän myös kertoi ääneen yleisölle mihin hänen arvostelunsa perustui ja miksi luokissa palkitut olivat tietyssä järjestyksessä. Arvostan suuresti.

Susamuruista mukana olivat

Sohva Champion 2024 - Simo aka Susamurun Winnie Wannabe The Pooh
"Miellyttävän vahva uros, jolla oik. mittasuhteet ja raajakorkeus. Komea pää, tummat silmät. Hyväasentoinen vahva kaula. Rintakehässä hyvä syvyys ja vahvuus. Hyväasentoiset kulmaukset. Upea karvapeite. Määrätietoinen käytös."



Urokset junioriluokka - Paukku aka Susamurun IBuzz
"Lupaava nuori uros, jolla hieman pitkät mittasuhteet. Komea pää. Sopiva otsapenger ja kauniit korvat. Hyvä rakenne edessä, erinomainen rintakehä. Tänään rungossa hieman ylimääräistä, mikä näkyy selkälinjassa. Hyvä askelpituus. Erinomainen karvapeite. Mukava käytös."
ERI SA ROP JUN



Urokset valioluokka - Retu aka Susamrun Freixenet Cordon Negro
"Rotutyyppi erittäin hyvä. Hieman pitkärunkoinen valiouros, jolle toivoisin hieman tehokkaammat liikkeet. Komea pää ja miellyttävä ilme. Hyvä kaula., hyvä rintakehä. Toivoisin tiiviimmän etuosa ja tiiviimmät etuliikkeet. Hyvä lantion asento. Kohtuulliset kulmaukset takana. Toivoisin hieman ulottuvuutta myös takaliikkeisiin. Hyvä turkki. Mukava käytös."
EH



Nartut avoin luokka - Tintti aka Susamurun Hotel Giraffe Manor
"Rotutyyppi erinomainen. Hienot mittasuhteet ja hyvä raajakorkeus sekä hyvin tasapainoiset liikkeet. Hieman kapea kallo-osa, hyvä pään profiili. Hyväasentoinen kaula ja hyvä ylälinja. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä hännänkiinnitys. Liikkuu hyvällä askelpituudella hyvin rotutyypillisesti. Erinomainen karvapeite. Mukava käytös."
ERI SA, tuomari halusi lisäksi nostaa loppusijoituksiin 6 narttua normaalin 4:n sijaan ja näin Tintti oli PN6


Nartut valioluokka - Kerttu aka Finnabair Tullamore Dew At Susamurun
"Rotutyyypi erinomainen. Hyvin liikkuva valionarttu. Hyvä kuono-osa ja tummat silmät. Hieman lyhyt rintakehä, johon toivoisin myös lisää voimaa. Hieman lyhyt, mutta hyväasentoinen lantio. Hyvä takapotku. Hyvät käpälät. Vahvat liikkeet. Hyvä karvapeitteen laatu. Mukava käytös."
ERI


Nartut veteraaniluokka - Peppi aka Susamurun Yön Queenix
"Yleisvaikutelma erittäin hyvä. Lähes 12 v. veteraaninarttu, joka esiintyy tänään pehmeässä karvapeitteessä. Oikealinjainen pää. Hyvät mittasuhteet. Nyt j selässä pehmeyttä. Hieman lyhyt lantio ja niukkaa polvikulma. Hyväasentoinen, vahva häntä. Miellyttävän leppoisa veteraani. Ikä näkyy liikkeessä."
EH Peppi palkittiin myös näyttelyn vanhimpana glenninä



Kasvattajaluokka - KP ja sijoitus kolmas
"Ryhmässä kaksi urosta ja kaksi narttua, jotka
edustavat neljää eri yhdistelmää. Ryhmän koirat ovat hyvänkokoisia,
niillä on hyvät mittasuhteet. Kaikilla ryhmän koirilla on hyvät luonteet ja temperamentit. Ryhmän koirilla on hyvät sukupuolileimat. Perusrakenteet ovat kunnossa. Pään rotupiirteet ovat kunnossa. Pieniä eroja on karvapeitteen laadussa. Yhdistelmien määrä ja koirien laatu kertoo kasvattajan osaamisesta."



Kiitos upeista kuvista Hanna Usvola!!

Kaikki tulokset on nähtävissä 
https://jalostus.kennelliitto.fi/frmNayttely.aspx?Id=13196&R=302

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti